Комплект тканин Simply Flowers Pink для Cybex Priam

16340 грн.

Артикул: 521002825 Категорія:
 

Опис

Комплект тканин Simply Flowers для Cybex Priam разом з каркасом прогулянкового блоку використовується для дітей від самого народження до 22 кг (приблизно до 4 років). Кожен день завжди різний і ви маєте можливість створити свою коляску Cybex відповідно до свого настрою. Комплекти тканин можна знімати з каркаса прогулянкового блоку, що дозволяє вам купити кілька різних кольорів і вибирати між стильними кольорами, або вибрати ще одну з наших модних лімітованих колекцій, щоб кожен день був з відмінним настроєм!

Особливості комплекту тканин для Cybex Priam

Прогулянковий блок коляски Cybex Priam заслуговує окремої похвали в номінації – якість і продуманість. Спинка прогулянкового блоку регулюється в трьох положеннях, аж до горизонтального, тільки максимально рівна поверхня для денного сну вашої дитини. Капюшон має оглядове віконце з вбудованою москітною сіткою, а також є додатковий сонцезахисний козирок.

Підніжка регулюється в декількох положеннях підлаштовуючись під ваші потреби. Оскільки прогулянковий блок реверсивний, його можна встановлювати як обличчям до мами, так і обличчям до навколишнього світу. Прогулянкове сидіння розташоване на висоті столу. Висота сидіння Priam ідеально збігається із середньою висотою столу (80 см), тому його можна використовувати в дорозі в якості мобільного дитячого сидіння в ресторанах або кафе. 5-ти точкові ремені безпеки з зручними накладками для плечей, регулюються по висоті і комфортно фіксують дитину в колясці.

В комплекті

Комплект тканин для Cybex Priam комплектується: капюшон XXL, м’яка подушка для голови, ремені безпеки, м’які накладки на ремені безпеки, м’який вкладиш на сидіння, обшивка підніжки.

Brand

Cybex