Засіб для догляду Beaba Babycook

345 грн.

Артикул: 912109 Категорія:
 

Опис

Ретельного догляду і дбайливого ставлення вимагають не тільки маленькі дітки і їх чудові матусі, але помічники по господарству. Один з них – це блендер-пароварка. Пристрій незамінний в експлуатації, тому що дозволяє приготувати овочі або фрукти на пару, а потім їх відразу ж перетворити в пюре. Логічно, що прилад електричний і в нагрівальному елементі утворюється накип. Вона настільки підступна, що може привести до поломки всього пристрою.

Препарат з порятунку пароварки
На щастя, виробники електроприладів подбали про вирішення цієї проблеми і випускають засіб для догляду Beaba Babycook. Це незамінний в господарстві речовина, яке без зусиль справляється з відкладеннями накипу на електричної спіралі.

Характеристики рідини:
• вироблено з спиртового оцту з кислотністю 7Ph засіб;
• упаковано в симпатичну пляшечку об’ємом 500 мл.

Речовина володіє відносно спокійним запахом, зовні прозоре, що не в’язке за своєю структурою. Виробники кухонної техніки для дітей настійно рекомендують користуватися засобом по догляду з найперших днів роботи пароварки-блендера.
Використовувати цей засіб необхідно для регулярного чищення, дотримуючись загальних рекомендацій. Витрата півлітра розрахований до п’яти циклів захисту. Більш докладний інструктаж щодо використання рідини знаходиться в інструкції. Зберігати при кімнатній температурі, далеко від вогню і обов’язково в місцях, не доступних дітям. У разі потрапляння на шкіру – промити водою і при необхідності звернутися до лікаря.
Використовувати препарат тільки за призначенням.

Французька якість препарату забезпечує надійне видалення накипу на нагрівальному елементі, що гарантує довгу службу приладу.

Brand

Beaba